Begin Hier

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

Wat leuk dat ik je mag helpen bij de opvoeding van je pup. Je ziet heel veel modules in je overzicht staan. De meeste hiervan gaan over de algemene opvoeding. In de module die ‘gehoorzaamheidscursus’ heet ga je echt actief trainen en doe ik iedere oefening met hond voor. In dezelfde module staat een stuk over lichaamstaal en interacties tussen honden. Daarom mag je hem bekijken voordat je echt klaar bent om te trainen.

Je mag rustig beginnen met het trainen van de gehoorzaamheid, zodra je het gevoel hebt dat je pup gewend is en er tijd over is naast de socialisatie uitjes. Want de socialisatie gaat natuurlijk voor. Meestal is een pup dan 9 a 10 weken oud.

Maar voor een pupje dat van nature angstiger is, of dat een slechte start gehad heeft, kan de socialisatie intensiever zijn. Stuur mij dan even een mailtje, dan kan ik je nog extra tips geven voor de socialisatie van jouw hondje. Want wat bij anderen van zelf gaat willen we bij jullie dan een extra handje helpen. In onderstaand filmpje leg ik uit hoe je het meeste uit deze cursus kunt halen.

Terug naar het cursus overzicht