Trucjes cursus voor kinderen en iedereen die zich jong genoeg voelt!

Ben je nieuwsgierig naar wat voor trucs je kunt leren? Ik kan natuurlijk een saaie opsomming geven, maar een filmpje laat dit veel duidelijker zien. Dus hierbij een compilatie van de eindresultaten.

Prijs

De online trucjes cursus is zo gemaakt dat je het helemaal zelf redt. Ik doe de oefeningen duidelijk en stap voor stap voor. Loop je toch ergens vast dan mag je me natuurlijk mailen.

Trucjescursus

49
29
  • Direct & onbeperkt toegang
  • Mailen als je vastloopt
O ja, ben je nou toch niet tevreden over de cursus? Geen probleem, je kunt nog 14 dagen je geld terug vragen!

O ja, ben je nou toch niet tevreden over de cursus? Geen probleem, je kunt nog 14 dagen je geld terug vragen!

duimpje

Voor wie is de cursus?

In deze cursus worden haalbare, maar toch indrukwekkende trucjes stap voor stap voorgedaan. Als je 11 jaar of ouder bent kun je met deze cursus helemaal zelf aan de slag. Jongere kinderen zullen waarschijnlijk hulp van hun ouders nodig hebben.

De leeftijd van je hond maakt niet uit, geen enkele hond is te oud om te leren. Wat wel belangrijk is, is dat je hond niet bang is voor jou. Het samen trainen is heel goed voor de band met je hond, maar met angstige honden wil je alleen omgaan onder begeleiding van een volwassene die goed weet wat hij doet. Als jij je eigen hond soms nog een beetje wild en spannend vindt is dat geen probleem. Juist door samen met hem te trainen gaat hij doen wat je van hem verwacht en wordt hij dus minder eng.

Waarom jouw hond het verdient om trucjes te leren? Er wordt vaak gedacht dat je klaar bent zodra een pup goed is opgevoed. Maar altijd maar hetzelfde blokje om kan voor een hond heel saai zijn. Veel honden vervelen zich en wist je dat verveling een oorzaak van veel gedragsproblemen is? De beste manier om verveling te voorkomen is de hersenen van je hond actief te houden. Bijvoorbeeld door hem leuke trucjes te leren. Daarom sla je met deze cursus cursus twee vliegen in één klap: Niet alleen jij, maar ook je hond hoeven je niet te vervelen!

Dit kun je verwachten

Dit is niet de eerste online cursus die ik aanbied, duizenden mensen hebben de online puppycursus al bij mij afgerond of zijn er nog mee bezig. Als je mij daarvan kent weet je waarschijnlijk dat ik vaak met de clicker werk. Omdat het voor kinderen soms lastig kan zijn om te onthouden wat je wilt belonen en dan ook nog eens een clicker te gebruiken werken we in deze cursus met een belonings woord, gevolgd door een beloning. Ben je gewend met de clicker te werken? Dan mag je deze natuurlijk gebruiken want het idee achter de opbouw van de oefeningen is hetzelfde.

Sommige mensen willen gewoon trucjes aanleren volgens een recept en dat kan prima met deze cursus. Maar er zijn ook mensen die willen weten waarom je het zo aanleert zodat ze uiteindelijk hun eigen trucks kunnen gaan ontwerpen en aanleren. Daarom bevat de cursus ook een hoofdstuk met trainingstheorie, waarin ik precies uitleg welke technieken er zijn om op een positieve manier te trainen, wanneer je ze kunt gebruiken en waarom je er in een bepaalde situatie voor kunt kiezen.

Leuk en veilig met je hond omgaan

Wist je dat het grootste deel van de bijtincidenten met honden in huiselijke kring plaatsvindt en dat kinderen veel vaker het slachtoffer zijn dan volwassenen? Juist daarom is het belangrijk dat ook kinderen honden leren lezen, op een manier met de hond om laten gaan die voor beiden leuk is en inzien wanneer een hond aangeeft dat hij met rust gelaten wil worden. Trainen maakt de band tussen hond en kind sterker en een kind dat veel credits bij een hond heeft zal minder snel gebeten worden. Maar omdat dat niet genoeg is bevat de cursus ook een filmpje over hoe je een echte ‘Top trainer’ wordt, waardoor je de beginselen van hondentaal leert lezen en weet hoe je wel op een leuke manier met je hond om kunt gaan.

Veel gestelde vragen

Je hebt mogelijk nog een aantal vragen, ik probeer ze hieronder allemaal te beantwoorden. Staat je vraag er niet bij, stuur me gerust een mailtje!

Je bent nooit te oud om deze cursus te volgen. Tijdens de ontwikkeling heb ik de cursus door veel mensen laten testen en ook volwassenen waren erg enthousiast over de cursus. Dus deze cursus is geschikt voor iedereen die leuk met zijn hond bezig zijn het belangrijkst vindt.

Kinderen die al gewend zijn om zelfstandig te werken, ongeveer vanaf 11 jaar, kunnen helemaal zelf met de cursus aan de slag. Ik heb trucs gekozen die er niet alleen cool uit zien, maar ook in een paar stappen aan te leren zijn.

 

Als je kind jonger is, maar wel graag met de hond aan de slag wil kun je de training samen doen. Als dat nodig blijkt kun je de taken zelfs splitsen, zodat bijvoorbeeld het kind alleen op het uitvoeren van de training stap let en de volwassene de beloning geeft.

 

Om hele jonge kinderen enthousiast te krijgen kun je ‘voor trainen’. Je leert je hond dan zelf de trucjes aan en laat het kind ze met de hond doen zodra de hond ze kent. Op deze manier vinden bijvoorbeeld een 3 en een 5 jarig kind het ook geweldig om een hond te ‘trainen’.

 

O ja, als je jonger dan 18 bent, vraag dan wel even toestemming aan je ouders voordat je de cursus aanschaft.

De manier van trainen die in deze cursus gebruikt wordt is geschikt voor alle honden. Oké, bij de trucks waarbij een hond tussen je benen door moet lopen zal een chihuahua beter passen dan een deense dog, maar waar een wil is is een weg en als dit niet lukt zijn er nog meer dan genoeg trucs over om van te kiezen.

Een hond is nooit te oud om te leren. Het grootste deel van de cursus is opgenomen met een hond die toen er gefilmd werd ruim 10 jaar oud was en rugproblemen heeft. Dus ook honden die fysieke beperkingen hebben kunnen gewoon meedoen. 

Een hond is ook nooit te jong om te leren, op de filmpjes vind je ook een pup die toen we filmden ongeveer 14 weken oud was. Maar dit is wel echt een fun-cursus. Wil je oefeningen om je pup te leren luisteren, dan kun je beter eerst de puppycursus doen.

Na aanschaf krijg je direct een email met inlog informatie.  Hiermee krijg je direct toegang tot de cursus. 

Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus.  Jij en je hond kunnen dus zolang trucjes trainen als je wilt!

 

 

Je kunt de cursus bekijken op pc, tablet of mobiel.

Nee, op de titels na staat alles in de cursus op film.

Goed gedrag wordt beloond, daarom is deze cursus erg geschikt voor kinderen. Ik vind het belangrijk dat mensen beseffen hoeveel je voor elkaar kunt krijgen als je focust op wat je wel wilt. En dat geldt niet alleen tijdens het trainen, maar in je hele leven. Door veel op deze manier te trainen leer je ook steeds meer vanuit dat idee denken, dus denken vanuit oplossingen. 

Daarnaast is het een veilige manier van trainen, omdat je samen aan een gemeenschappelijk doel werkt. Het wordt alleen maar leuker om samen bezig te zijn en van iemand die je erg waardeert en vertrouwt tolereer je meer.

De training gebeurt met behulp van een marker-woord. Dat is een kort woord dat je zegt voordat je beloont. Hoe je dit gebruikt, hoe je het aanleert en waarmee je kunt belonen wordt allemaal in de cursus uitgelegd. Het is een simpele en effectieve manier om te trainen.

In totaal leg ik 22 trucjes uit in de cursus. Variërend van ‘high five’ tot ‘skateboarden’ en ‘speeltjes opruimen’ tot ‘ergens onderdoor gaan’.

Ook geef ik 5 leuke knutselideeën voor speeltjes voor je hond.

En er is nog een video besteed aan heel veel leuke spelletjes die je met je hond kunt spelen.

Bekijk ook zeker even de video boven aan deze pagina waarin je eindresultaten ziet van een aantal van de trucjes.

Als je meerdere kinderen hebt kunnen ze samen de cursus volgen. Het makkelijkst is als ieder kind een eigen trucje kiest om aan te leren. Zodra de hond het trucje kent kunnen de anderen het dan ook proberen (en zo nodig eerst de tussenstappen herhalen).

Trucjescursus

49
29
  • Direct & onbeperkt toegang
  • Mailen als je vastloopt
O ja, ben je nou toch niet tevreden over de cursus? Geen probleem, je kunt nog 14 dagen je geld terug vragen!

O ja, ben je nou toch niet tevreden over de cursus? Geen probleem, je kunt nog 14 dagen je geld terug vragen!

duimpje

Contact

Heb je toch nog een vraag, neem dan gerust contact met mij op.

Contact