wil jij niet langer uitgelaten worden?

In 3 minuutjes per dag leert je hond

aan de lijn te lopen zonder te trekken

wil jij niet langer uitgelaten worden?

In 3 minuutjes per dag leert je hond aan de lijn te lopen zonder te trekken

Wat kun je verwachten in de cursus lopen aan de lijn?

Een online cursus koop je natuurlijk zomaar! Ik zal me eerst even voorstellen, hoi, ik ben Cleo. Hondentrainer van beroep en op internet ken je me waarschijnlijk van mijn populaire website puppyopvoeden.nl . Aan de hand van mijn ervaringen heb ik een videocursus samengesteld waarin ik stap voor stap jou en je hond op een leuke manier leer om te wandelen zonder te trekken.

negen niveaus

Ik begin met een super makkelijke oefening en in negen niveaus leert je hond stapje voor stapje iets meer. Zo blijven de oefeningen haalbaar voor je hond, dit geeft zelfvertrouwen en zorgt er voor dat je veel kunt belonen. En daardoor heb je straks niet alleen een hond die netjes mee KAN lopen aan de lijn, maar ook netjes mee WIL lopen.

3 minuten per dag

Je leest wel eens trainingsplannen waarin je tot in de eeuwigheid heen en weer aan het lopen bent, omdat je hond nooit meer mag trekken. Dit is zowel voor jouw als je hond niet prettig, daarom doen wij het anders. We leren netjes meelopen aan op commando. Uiteindelijk geef je het commando zodra je de deur uit gaat, maar tot je hond zover is kun je dus oefenen wanneer het jou uitkomt en de rest van de tijd lopen zoals je gewend was.

een betrouwbare hond

We helpen je om een hond te krijgen die ook als er afleiding is nog netjes meeloopt. Dus niet alleen door een lege straat, maar ook als er andere honden zijn die wel los lopen. Natuurlijk duurt het even voor je hond zover is, zo moet een pup waarschijnlijk eerst volwassen worden. Maar als je vol blijft houden om een paar dagen per week drie minuten van een wandeling, op het niveau van hond te trainen, dan loopt hij uiteindelijk zeker netjes mee. Zelfs als het knakworsten regent.

Positieve training

We werken met de cickermethode. Goed gedrag wordt beloond en de oefeningen zijn zo gekozen dat je hond het heel vaak goed doet. Hierdoor wordt het voor de hond een feestje als hij mee mag lopen. Je hebt dus wel een clicker nodig, maar hoe je die moet gebruiken leggen we natuurlijk uit. En de clicker, die sturen we gratis naar je op!

wil jij niet langer uitgelaten worden?

In 3 minuutjes per dag leert je hond aan de lijn te lopen zonder te trekken

Wat kun je verwachten in de cursus lopen aan de lijn?

Een online cursus koop je natuurlijk zomaar! Ik zal me eerst even voorstellen, hoi, ik ben Cleo. Hondentrainer van beroep en op internet ken je me waarschijnlijk van mijn populaire website puppyopvoeden.nl . Aan de hand van mijn ervaringen heb ik een videocursus samengesteld waarin ik stap voor stap jou en je hond op een leuke manier leer om te wandelen zonder te trekken.

9 niveaus

Ik begin met een super makkelijke oefening en in negen niveaus leert je hond stapje voor stapje iets meer. Zo blijven de oefeningen haalbaar voor je hond, dit geeft zelfvertrouwen en zorgt er voor dat je veel kunt belonen. En daardoor heb je straks niet alleen een hond die netjes mee KAN lopen aan de lijn, maar ook netjes mee WIL lopen.

3 minuten per dag

Je leest wel eens trainingsplannen waarin je tot in de eeuwigheid heen en weer aan het lopen bent, omdat je hond nooit meer mag trekken. Dit is zowel voor jouw als je hond niet prettig, daarom doen wij het anders. We leren netjes meelopen aan op commando. Uiteindelijk geef je het commando zodra je de deur uit gaat, maar tot je hond zover is kun je dus oefenen wanneer het jou uitkomt en de rest van de tijd lopen zoals je gewend was.

betrouwbare hond

We helpen je om een hond te krijgen die ook als er afleiding is nog netjes meeloopt. Dus niet alleen door een lege straat, maar ook als er andere honden zijn die wel los lopen. Natuurlijk duurt het even voor je hond zover is, zo moet een pup waarschijnlijk eerst volwassen worden. Maar als je vol blijft houden om een paar dagen per week drie minuten van een wandeling, op het niveau van hond te trainen, dan loopt hij uiteindelijk zeker netjes mee. Zelfs als het knakworsten regent.

Positieve training: meelopen is leuk

We werken met de cickermethode. Goed gedrag wordt beloond en de oefeningen zijn zo gekozen dat je hond het heel vaak goed doet. Hierdoor wordt het voor de hond een feestje als hij mee mag lopen. Je hebt dus wel een clicker nodig, maar hoe je die moet gebruiken leggen we natuurlijk uit. En de clicker, die sturen we gratis naar je op!

een kleine sneak preview

Het gaat om een videocursus, dus nu ben je vast ook benieuwd hoe zo'n video er dan uitziet. Hier een voorbeeld van een van de stappen uit de cursus. Naast een video is er bij iedere stap ook een verhelderend plaatje en een (klein) stukje tekst. 


Let op, dit  is niveau 3, dus niet gevreesd als je hond dit nog niet kan! Dit leer je allemaal, inclusief het werken met de clicker.

Zorg dat je hond in de juiste positie staat, zeg ‘ga je mee’ en loop een willekeurige kant op. Na maximaal 2 stappen click je (al lopende), ga je stil staan en geef je je hond zijn beloning

Dit is één van de 25  stappen ze zijn allemaal direct  beschikbaar. Je kunt volledig in eigen tempo trainen wanneer het jou uitkomt. 


Ja, ik wil de cursus lopen aan de lijn

Je zult geen spijt krijgen. Als jij mijn stappenplan volgt heb je straks ook een hond die niet meer aan de lijn trekt. Je koopt de online cursus nu van ​49.95 voor slechts ​29.95 euro. Je hebt dan onbeperkt toegang tot de cursus. Ik ben zo overtuigd van mijn cursus dat als het je toch niet bevalt je binnen 14 dagen je geld kunt terugvragen. 

Inclusief gratis clicker!


Waarom een online hondencursus van mij?

Ben je nog niet volledig overtuigd waarom je een online hondencursus van mij moet aanschaffen? Snap ik volledig, ik koop ook niet zomaar een product online. Daarom zet ik nog een keer voor je op een rij waarom ik de geschikte persoon ben om jouw en je hond te trainen

Nuttige oefeningen

Iedere cursus bestaat uit oefeningen die echt nuttig zijn voor jou en je hond, iedereen kan zijn hond leren zitten maar bij mij krijg je net dat beetje extra. Ik weet veel over diergedrag en hoe je dit kunt beïnvloeden dankzij mijn vooropleiding een universitaire masteropleiding in neurowetenschappen en cognitie met als focus diergedrag.

niet veel tijd

Goede training hoeft niet veel tijd te kosten, als je één of twee keer per dag 2 minuutjes oefent zul je zien dat je hele grote sprongen maakt.  En dat kan natuurlijk wanneer jij dat wilt.

positieve training

Ik train met de clickermethode, een heldere en positieve manier van trainen. En dit zul je terug zien in je hond. Je hond wordt gelukkiger en zelfverzekerder van de training, en een gelukkig hond betekent een gelukkige baas! Ik weet veel over deze trainingsmethode dankzij mijn opleiding tot hondentrainer aan de Karen Pryor academy, een autoriteit op het gebied van clickertraining. 

De clicker is makkelijk aan te leren, en ik stuur je er een gratis op!

leuke huishond

Ik heb niet alleen een hond maar ook een gezin en ik weet dat "op papier en in de praktijk" soms kunnen botsen daar houd ik in mijn programma ook rekening mee. Ik geef in mijn cursussen handvatten om een leuke huishond te trainen. Want geeft toe een hond waar je op kunt vertrouwen is belangrijker dan perfecte gehoorzaamheid.

video's met hond

 In al mijn video's leg ik uit hoe de oefening werkt en doe het daarna met hond voor. Natuurlijk geef ik ook informatie over de valkuilen en hoe je deze kunt vermijden. 

puppyopvoeden.nl

Grote kans dat je op deze pagina bent gekomen via mijn populaire website puppyopvoeden.nlzo niet, dan is het de moeite waard om deze pagina te bezoeken. Ik ben eigenaar van deze site en de volledige inhoud komt van mijn hand. Ben je op zoek naar offline training, ik  heb een eigen hondenschool in Amersfoort (Hondenschool Eigenwijs). 


Nuttige oefeningen

Iedere cursus bestaat uit oefeningen die echt nuttig zijn voor jou en je hond, iedereen kan zijn hond leren zitten maar bij mij krijg je net dat beetje extra. Ik weet veel over diergedrag en hoe je dit kunt beïnvloeden dankzij mijn vooropleiding een universitaire masteropleiding in neurowetenschappen en cognitie met als focus diergedrag.

Niet veel tijd


Goede training hoeft niet veel tijd te kosten, als je één of twee keer per dag 3 minuutjes oefent zul je zien dat je hele grote sprongen maakt.  En dat kan natuurlijk wanneer jij dat wilt.

Positieve Training

Ik train met de clickermethode, een heldere en positieve manier van trainen. En dit zul je terug zien in je hond. Je hond wordt gelukkiger en zelfverzekerder van de training, en een gelukkig hond betekent een gelukkige baas! Ik weet veel over deze trainingsmethode dankzij mijn opleiding tot hondentrainer aan de Karen Pryor academy, een autoriteit op het gebied van clickertraining.

Leuke huishond

Ik heb niet alleen een hond maar ook een gezin en ik weet dat "op papier en in de praktijk" soms kunnen botsen daar houd ik in mijn programma ook rekening mee. Ik geef in mijn cursussen handvatten om een leuke huishond te trainen. Want geeft toe een hond waar je op kunt vertrouwen is belangrijker dan perfecte gehoorzaamheid.

Video's met hond


In al mijn video's leg ik uit hoe de oefening werkt en doe het daarna met hond voor. Natuurlijk geef ik ook informatie over de valkuilen en hoe je deze kunt vermijden.

Puppyopvoeden.nl

Grote kans dat je op deze pagina bent gekomen via mijn populaire website puppyopvoeden.nlzo niet, dan is het de moeite waard om deze pagina te bezoeken. Ik ben eigenaar van deze site en de volledige inhoud komt van mijn hand. Ben je op zoek naar offline training, ik  heb een eigen hondenschool in Amersfoort (Hondenschool Eigenwijs). 


oké Cleo, je hebt me overtuigd!

Je zult geen spijt krijgen. Als jij mijn stappenplan volgt heb je straks ook een hond die niet meer aan de lijn trekt. Je koopt de online cursus nu van 49.95 voor slechts 29.95 euro. Je hebt dan onbeperkt toegang tot de cursus. Ik ben zo overtuigd van mijn cursus dat als het je toch niet bevalt je binnen 14 dagen je geld kunt terugvragen. 


Had ik al gezegd dat ik je een gratis clicker  (officiële van Karen Pryor Academy) opstuur?!


Hondenschool Eigenwijs

kvk: 54617588