jouw puppy zindelijk zonder stress

Met mijn stap voor stap uitleg

inclusief oplossing voor veel voorkomende problemen​Ik weet nog goed dat ik voor het eerst mijn eigen pup zindelijk moest maken en hoeveel zorgen ik me overal om maakte. Deze zorgen kan ik jullie besparen want met mijn e-boek weet je precies wat je moet doen, en wat niet. En alvast een eerste gratis goede raad: Uiteindelijk komt het allemaal goed!wat kun je verwachten

​Het is een ​uitgebreid boek geschikt voor alle pups. Ik ga uit van de pups die het moeilijkst zindelijk worden, hopelijk overkomt jouw dit niet, maar als dat toch zo is vind je hier de oplossingen.​


In het 50 bladzijde tellende boek ga ik in op de volgende onderwerpen: De taak van de fokker,  uitlaatschema's, welk gedrag moet je in de gaten houden,  hoe omgaan met ongelukjes, nacht zindelijkheid, hondentoilet, op commando plassen. Verder ga ik uitgebreid in op de volgende veel voorkomende problemen: pup waarschuwt niet, deemoedsplasjes, verlatingsangst, territorium, ziekte en ga ik uitgebeid in op honden die poep eten.


​waarom mijn ebook?


​Grote kans dat je op deze pagina bent gekomen via mijn populaire website puppyopvoeden.nlzo niet, dan is het de moeite waard om deze pagina te bezoeken. Ik ben eigenaar van deze site en de volledige inhoud komt van mijn hand. ​Daarnaast heb ik ook een eigen hondenschool in Amersfoort (Hondenschool Eigenwijs).

Op puppyopvoeden.nl ​staat een artikel over zindelijkheidtraining, maar in dit e-boek  ga ik veel dieper op dit onderwerp in en help ik je problemen te voorkomen of op te lossen. Ook staan er handige schema's in die je kunt gebruiken.


Ja, ik wil ​mijn pup snel zindelijk

​Je koopt mijn uitgebreide e-boek voor slechts ​4,99. Je kunt de pdf

direct downloaden en bekijken op computer, mobiel of tablet. 


Hondenschool Eigenwijs

kvk: 54617588